Новини • БОПГА

Дискутант в Панел 1 и заключителната дискусия

актуално събития
Д-р Карл Голинг е дискутант на Панел 1 на Първата конференция по психоанализа: Терапевтичният процес като преживяване и съ-битие, в който д-р Димитър Германов представя темата „Обектът в различни роли (няколко щриха към една безкрайна тема)” и Светлана Благоева - темата „Загадката на жената" и нейните превъплъщения“.

Д-р Карл Голинг, Виена е психоаналитик с над 45 годишен опит. Преподава в обучителни институти и университети в САЩ и Европа. Вярва, че ученето е като храненето - и двете трябва да са апетитни. Точно както добрата храна предизвиква желание за още, така и знанието трябва да разпалва желанието за по-дълбоко разбиране и просветление. Работата му се фокусира върху начина, по който умът ни се справя с вътрешните ни подбуди и света около нас.

Първата конференция по психоанализа на БОПГА: "Терапевтичният процес като преживяване и съ-битие" се организира в партньорство с Издателска къща „Критика и Хуманизъм“ и Театър-лаборатория „Алма Алтер“. Повече информация за събитието може да откриете на: https://www.groupanalysis-bg.org/tpost/nkruk7yiz1-prva-konferentsiya-po-psihoanaliza-terap