Новини • БОПГА

Водещ на конференцията, дискутант в Панел 2 и заключителната дискусия

актуално събития
Д-р Цветелина Йосифова е водещ на Първата конференция по психоанализа: Терапевтичният процес като преживяване и съ-битие, и дискутант в Панел 2, в който Мартина Станева-Антонова представя темата „Някои елементи на контрапреноса при един случай на параноя” и Теодор Котов представя темата „Цигулката и кутията: основни ноти в нарцисизма“.

Д-р Цветелина Йосифова е доктор по психотерапия (SFU, Vienna), психоаналитик и групов аналитик, психодрама терапевт, с европейски сертификат по психотарепия (ECP). Автор на текстове в областта на психотерапията, изкуствата и културата. Преподавател в Магистърска програма "Артистични психосоциални практики и психодрама" на НБУ. <ъководи Kabinet.bg. В периода 2000-2020 създава и ръководи Центъра за култура и дебат "Червената къща".

Първата конференция по психоанализа на БОПГА: "Терапевтичният процес като преживяване и съ-битие" се организира в партньорство с Издателска къща „Критика и Хуманизъм“ и Театър-лаборатория „Алма Алтер“. Повече информация за събитието може да откриете на: https://www.groupanalysis-bg.org/tpost/nkruk7yiz1-prva-konferentsiya-po-psihoanaliza-terap