Обучение по психоанализа и групова анализа

Българското общество по психоанализа и групова анализа (БОПГА) съвместно с Университет „Зигмунд Фройд“, Виена (SFU) и Псшихоаналитичен семинар Инсбрук (PSI) провежда специализирана 4-годишна обучителна програма по психоанализа и групова анализа. Успешното завършване на програмата води до придобиването на квалификация психоаналитик и групов аналитик и издаване на съвместна диплома на БОПГА, SFU и PSI.

Обучението се провежда на английски език, в София, от международен екип от преподаватели от Австрия, България, Великобритания и Германия. Обучението е с продължителност от четири години, обхваща обем от 1,400 часа и се състои от теоретични семинари, лична обучителна анализа, личен опит в група чрез метода на груповата анализа, клинична практика под супервизия и литературни семинари.

През февруари 2019 година стартира нова обучителна група по психоанализа и групова анализа. Повече информация за условията за кандидатстване и прием в програмата може да получите от тук.

При интерес или възникнали въпроси може да се свържете с нас тук.

Обратно към Дейности.

One thought on “Обучение по психоанализа и групова анализа

  1. Здравейте,
    Аз съм български гражданин живея в чужбина. Имам постоянно жителство в Турция, завърших медицина и висша клинична псикология, сега правя докторат по психотерапия в Университета Зигмунд Фройд във Виена. Познавам Алфред Приц и Карл Галин, от тях се научих за организацията ви и искам да членувам в нея. И бих искал да взема обучение по групанализа в настоящата програма зо обучуние при вас. Много бих искал да ми отвърнете. Всичко хубаво…

Comments are closed.